Biketrial ve Veselí nad Moravou

Krásné počasí, slunce a pak oblačno. Zkrátka ideální stav pro průběh již 4. závodu Mistrovství a Přeboru České republiky a Poháru ČMF v Biketrialu, který se konal v sobotu 8.6.2019 v trial parku ve Veselí nad Moravou.

Domácí klub, pořádající tento závod, ve svém sportovním areálu připravil velmi kvalitní podívanou. Zúčastnilo se jí 81 jezdců. Poděkovat je však potřeba dále i ochotným dobrovolníkům z Kyjova, kteří se s velkým nadšením podíleli na výstavbě sekcí.

O zdárný průběh závodu a celé akce se velkou měrou zasloužil i občerstvovací tým se svou skvělou nabídkou.

Výsledky ze závodu jsou [ZDE].

Další závod MČR, PČR a PČMF se koná již v sobotu 22.6. a proběhne v Březové u Sokolova. Je to poslední závod jarní části celého seriálu. Jedná se také o poslední nominační závod na letošní biketrialové MS, ketré se koná v Kramolíně. Po tomto závodě bude nominace na toto mistrovství uzavřena.

Průběžné pořadí celého seriálu je [ZDE].

Jen pro připomenutí: Dle „Národního sportovního řádu“ platného pro rok 2019, článek 40 – SK BTR zařadí do reprezentace vítěze nominace v jednotlivých kategoriích BIU.
O dalších nominovaných rozhodne komise na základě výsledků v nominačních závodech. Nejhorší výsledek z těchto závodů nebude do celkového pořadí nominace započítán. (Viz NSŘ 2019 čl. 40.1)

Těšíme se s vámi v co největším počtu na viděnou v Březové.

Podporují nás