Slunce – Bláto – Burčák = Podzimní sezóna v plném proudu

Poslední sobotu v srpnu proběhl již 6. závod v biketrialového seriálu. Tentokrát v nové lokalitě u obce Černé Voděrady.
Závod to byl čistě přírodní a to k biketrialu patří. Zázemí celé akce bylo na břehu rybníka a samotné sekce byli postaveny v krásném prostředí nedalekého lesa. Závod to byl skutečně moc pěkný za nádherného počasí. Bohužel velkým negativem byla slabá účast pouze 43 jezdců. Ti kteří nepřijeli mohou opravdu jen litovat. A to nejen jezdci, ktěří si nemohli odvézt krásné ceny, ale i jejich doprovod, protože v okloí závodiště byl les přímo přecpán houbami…
Byl to krásný zážitek a velké poděkování patří pořadateli celé akce.

O dalším víkendu to byl závod jako na jiné planetě. 7. závod MČR PČR a PČMF se konal v Blansku v trialparku. Zde již byla účast závodníků o něco lepší a to 60 jezdců. Velký nepřítelem byl celodenní déšť, který sužoval jak samotné jezdce, doprovody, tak i pořadatele. I přes tuto nepřízeň počasí se s tím většina závodníků statečně poprala a i zde patří velké poděkování pořadateli za odvedenou práci.

Druhou sobotu v září se uskutečnil 8. závod seriálu V Kyjově. Tento závod je již tradicí pořádaný místním veloklubem v tomto termínu. Výborná domácí kuchyně, atmosféra, nádherné počasí – opravdu na závod v Kyjově svítilo slunce, a lahodný burčák, to nemělo chybu.
Na tomto závodě se o celkové pořadí ve svých kategoriích popralo celkově 96 jezdců, což je velmi pozitivní počet.
Zde taktéž patří velké poděkování pořadateli, který odvedl pořádný kus práce, jehož výsledkem byl krásný zážitek z celé akce.

Komise BTR

Podporují nás