MS v biketrialu – Reinosa, Španělsko 10. -14.8.2022

Na začátku týdne odjelo osm reprezentantů hájit naše barvy do španělské Reinosy. Zde je čekají dva závody. Hned ve středu odpoledne se jela jedna sekce na náměstí města. Dle informací se tato sekce bude započítávat až do druhého závodu, tedy do sobotního a nedělního. Večer pak proběhlo slavnostní zahájení a představení národů.

Hned následují den se přesunuly mládežnické kategorie a kategorie Hobby do 25 km vzdáleného horského střediska, kde pořadatel připravil 8 náročných, dlouhých sekcí. To platilo i pro páteční závod  kat.Class 1, 2 a 3 s tou výjimkou, že bylo 10 sekcí na dvě kola. V náročných podmínkách a velkém vedru obstáli naši jezdci na výbornou. Kategorie H2 David Budský 2.místo, Class F Štěpánka Mudrychová 1.místo a její sestra Eliška 2.místo, U14 Veněk Valenta 3.místo, U16 Radim Ženatý 2.místo, Class 3 René Vymětal 2.místo, Class 2 Marek Hlávka 2.místo a Class 1 Václav Kolář 1.místo.

Všem jezdcům blahopřejeme k dosaženým výsledkům, děkujeme za vzornou reprezentaci a přejeme mnoho zdaru v druhém závodě.

Komise BTR

 

 

 

 

 

Podporují nás